Hogy kell az élesztőt "felfuttatni" (pogácsához)?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 21:58
1/6 anonim válasza:
Langyos tejbe rakod az élesztőt és egy kevés cukrot,elkevered és vársz egy kicsit.
2/6 anonim válasza:
Langyos cukros tejbe kell bele tenni
3/6 anonim válasza:
Még véletlenül se forró legyen a tej mert az megöli az élesztőgombákat és nem lesz jó a pogi.Amúgy ha nem ir a recibe tejet vagy nem akarsz belerakni akkor a porélesztő a jobb,mert valamibe van hogy nem kell és csak elrontaná.
4/6 anonim válasza:
amikor kezd úgy kinézni, mit a karfiol, akkor már jó:)szóval, ahogy , az előzőek írták, kicsi langyos tej, kicsi cukor,ebbe morzsolni az élesztőt.
5/6 A kérdező kommentje:
Mennyi tejbe rakjam körülbelül?
2011. márc. 26. 21:00
6/6 anonim válasza:
Amennyit a recept ír:)Mivel jó esetben bele kell öntened a sütibe vagy sós tésztába,szóval ha 2 deci tejet ir a tésza akkor nyugodtan tedd bele a két decibe.Mondjuk nekem van egy pogi recim amibe nem kell viszont ha ilyen és nem por élesztő van itthon akkor beleteszem kis mennyiségű tejbe(pl.egy élesztő egy deci langyi tejhez+kevés cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!