Gyakorlottabb háziasszonyoktól kérhetnék krumplis pogácsához segítséget?
Szóval élesztő nélküli krumplis pogácsát szeretnék sütni, amiben van kolbász. Ha kinyújtom a tésztát, a közepét megszórom kolbász darabkákkal, majd összehajtom, akkor meg fog sülni rendesen a közepe is?
A fiam beteg és csak pogit, meg kolbászt hajlandó enni, gondoltam összehozom a kettőt, de így még nem készítettem.
Meg kell kenni a tészta közepét tojással, vagy valamivel?
Köszönöm, ha segít valaki.
A kolbászt egész vékonyra vágva beleteheted a tésztába, ha utána még hajtogatod, akkor nem kell semmivel megkenni - és mivel a kolbász nem nyers húsféle, ezért elég, amenynire átsül.
De én inkább a pogácsák tetejére tenném a kolbászt, szerintem úgy finomabb lenne.
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem mind a két ötletet ki fogom próbálni, ma és holnap, a lényeg, hogy egyen a fiam:)
Megcsináltam a második változatot, a tetejére tettem kolbász darabkákat, és egy kis sajtot, a fiam rögtön pusztított is belőle jócskán:)
Köszönöm mégegyszer, holnap megcsinálom a másik változatot is, de most nincs itthon leveles tésztám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!