Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Raffaellót csináltam de híg,...

Raffaellót csináltam de híg, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 18:02
 1/3 anonim válasza:
Kis kekszport tegyél bele.
2011. márc. 19. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy tejport tegyél még hozzá..
2011. márc. 19. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Önts hozzá tejszínt és rumaromát és akkor likőr lesz.
2011. márc. 20. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!