Nézzd meg és gondolkozz KFC. Mi a véleményed?
Nem értem mit kell ezen átgondolni.
Rend van a világban, mint több millió éve. Az ember megette a vadat, majd háziasította, és tenyésztette, levágta, megette.
Akit a látvány irritál, ne nézze, élvezze az eredményt rántott csirkecomb formájában.
Én sem nézem meg a szívműtétet, meg a boncolást, mégis elismerem a szükségességét.
És??Min kell elgondolkodni??Ezt a videót már láttam nem egyszer nem kétszer,de te lehet hogy megeszed a paradicsompürét,pedig az imádott nagypapám elmesélte hogy a paradicsompürénél a darálóba raklapot is belelökik ha úgy van,és senkit nem érdekel!!
Szerinted a zöldség bio amire ráraknak egy címkét??
Erre mondja a testvérem hogy az csak attól bio,hogy éjszaka permetezik és senki sem látja!!
Nagyüzemben másképp nem tudnának a csirke nyakát elvágni,mert mire elvágnának meg leengednének a vérét,addigra az összes gyorsétterem becsődölne...
És még folytathetnám...Szóval én tudom mit eszek,de te nem!
14:20-as vagyok:)
19:45 na ugye???az én nagymamám is leengedi a tyúk vérért,sőt anyukám is,és ha hazajárok és úgy van én is megpróbálkozom vele,de nekem nem megy:)
Iparszerű tartást, iparszerű feldolgozásnak kell követnie, így logikus.
Csak nem gondolod, hogy egyenként kellene mindet elbúcsúztatni a Tisztelendő Úrnak?DD)
A nagymamám is tart csirkéket, régebben láttam élőben többször is, ahogy elvágja egy csirke nyakát. A KFC-s módszer sem különb, csak kicsit gyorsabban működik.
Egyébként imádom az állatokat, és nagy állatvédő vagyok, de ennyire nem viszem túlzásba.:)
UI.: Én sem voltam még KFC-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!