Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nézzd meg és gondolkozz KFC....

Nézzd meg és gondolkozz KFC. Mi a véleményed?

2011. márc. 19. 12:49
1 2
 11/20 doboszoli ***** válasza:
100%

Nem értem mit kell ezen átgondolni.

Rend van a világban, mint több millió éve. Az ember megette a vadat, majd háziasította, és tenyésztette, levágta, megette.

Akit a látvány irritál, ne nézze, élvezze az eredményt rántott csirkecomb formájában.

Én sem nézem meg a szívműtétet, meg a boncolást, mégis elismerem a szükségességét.

2011. márc. 19. 13:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik a kedves kérdező nem élt faluban, ahol elvágják a csirkék nyakát :)
2011. márc. 19. 13:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkoztam most el, hogy akik mondjuk ettek húst régen és utána vegák lettek, mert látták, hogy mi történik az állattal, azok addig, amíg nem látták, hogy mi történik az állattal, addig mit gondoltak, hogy kerül olyan állapotba, hogy feldolgozható legyen? Azt hitték altatódallal, könnyek között kísérik át őket a túlvilágra?
2011. márc. 19. 13:43
 14/20 ssup ***** válasza:
100%
Szerintem az sokkal durvább, ahogy tartják őket, hogy pár hét alatt ehetőre hizlalják, és kis helyen hagyják.
2011. márc. 19. 13:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

És??Min kell elgondolkodni??Ezt a videót már láttam nem egyszer nem kétszer,de te lehet hogy megeszed a paradicsompürét,pedig az imádott nagypapám elmesélte hogy a paradicsompürénél a darálóba raklapot is belelökik ha úgy van,és senkit nem érdekel!!

Szerinted a zöldség bio amire ráraknak egy címkét??

Erre mondja a testvérem hogy az csak attól bio,hogy éjszaka permetezik és senki sem látja!!

Nagyüzemben másképp nem tudnának a csirke nyakát elvágni,mert mire elvágnának meg leengednének a vérét,addigra az összes gyorsétterem becsődölne...

És még folytathetnám...Szóval én tudom mit eszek,de te nem!

2011. márc. 19. 14:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején nagymamám is elvágta a tyúkok torkát, mert tartottak állatot, falun éltek. Érdekes, mégse gondoltam róla soha, hogy gyilkos lenne. Sőt, imádtam amíg élt. Ennyi.
2011. márc. 19. 19:45
 17/20 anonim ***** válasza:

14:20-as vagyok:)

19:45 na ugye???az én nagymamám is leengedi a tyúk vérért,sőt anyukám is,és ha hazajárok és úgy van én is megpróbálkozom vele,de nekem nem megy:)

2011. márc. 20. 16:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Jó nem is az a szörnyű hogy mi házilag hogy vágjuk le.De szerintem elég morbid hogy futószallagon meg minden....
2011. márc. 20. 19:07
 19/20 doboszoli ***** válasza:

Iparszerű tartást, iparszerű feldolgozásnak kell követnie, így logikus.

Csak nem gondolod, hogy egyenként kellene mindet elbúcsúztatni a Tisztelendő Úrnak?DD)

2011. márc. 21. 05:21
 20/20 anonim ***** válasza:

A nagymamám is tart csirkéket, régebben láttam élőben többször is, ahogy elvágja egy csirke nyakát. A KFC-s módszer sem különb, csak kicsit gyorsabban működik.

Egyébként imádom az állatokat, és nagy állatvédő vagyok, de ennyire nem viszem túlzásba.:)

UI.: Én sem voltam még KFC-ben.

2011. márc. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!