Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nézzd meg és gondolkozz KFC....

Nézzd meg és gondolkozz KFC. Mi a véleményed?

2011. márc. 19. 12:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Most ezen mit kéne gondolkozni? Mindenhol megölik a csirkéket :D
2011. márc. 19. 12:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az. A csirkék, szárnyasok arra vannak tenyésztve hogy megegyük őket. Mit kell ezen gondolkozni?
2011. márc. 19. 13:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy csirkét nemcsak a KFC miatt ölnek. A csirkét jó sok éve eszi már az emberiség, és persze, hogy szegény állatok, de ezért vannak, hogy fontos táplálékunk legyenek. Ahogyan az állatvilágban is sajnos egymást eszik, és vannak olyanok is, akik a tápláléklánc csúcsán állnak. Na ebben a táplálékláncban mi vagyunk a csúcson.
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég morbid ahogy elvágják a torkukat. De amiről nem tudsz az nem fáj, persze most ez teljesen elvesztette a lényegét jelen esetben. Elég barbár módszer, de talán ez szükséges rossz? Mindenesetre necces, de mégis kigondolta azt, h a csirkék maguk vágják el a saját torkukat? :D Nekem se tetszik, de ez van sajnos...
 5/20 anonim ***** válasza:
A KFC ben legalább látod hogy mit eszel, a McDonalds vagy a többi hamburgereiben gyakorlatilag AKÁRMI lehet.
 6/20 anonim ***** válasza:
48%
Horror. De én nem vásárolok tőlük semmit amúgy se, mert nem telik ilyesmire.
2011. márc. 19. 13:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel irtsuk ki az oroszlánokat mert jaj szegény zebrákokoknak meg gazellákokoknak kiborítják a beleiket miközbe futnak előlük - utánukok?!?
2011. márc. 19. 13:02
 8/20 anonim ***** válasza:

Egyél mától élő állatot!

http://www.youtube.com/watch?v=ISKh68C-Hxk

2011. márc. 19. 13:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy szegény, idős nagymamáim is késsel vágják el a csirke nyakát, mivel így kell csinálni, és mégse barbárok. A kedvenc húsom a csirkehús, és mégse voltam még sose KFC-ben.
2011. márc. 19. 13:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem voltam KFC-ben.

A véleményem: egész jól megoldották a technikát, elég macerás lenne egyenként késsel elvágni.

Lehet jönni lepontozni és háborogni, de én szeretem a húst, sőt tyúkot is vágunk.

2011. márc. 19. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!