S. O. S! nagyon kérlek titeket! Légyszives ne azt írjátok hogy csináld meg magad vgy gondolkozz te is mert egyszerüen nem megy! (? )
Figyelt kérdés
a kötelező olvaasmányom az egri csillagok... amit már persze kiolvastam de a neheze még hátra van. fogalamzást kell írnom Vicuskáról! másfél hetem van rá...kb. 2 A4-es lapnyi kell de ha 1 az sem baj... persze nem kell leírni az egészet de aki tudja annak nagyon hálás lennék vagy ha találtok egy jó oldalt neten aminn vannak ilyen tippek... az is jó lenne :) nagyon köszönöm2011. aug. 19. 19:35
2/2 A kérdező kommentje:
tudom hogy a barátom de épp összevesztem vele és nem akar segíteni...de mostmár tökmindegy mert letelt a határidő
2012. dec. 4. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!