Milyen lekvárt szoktatok venni és hol, ami nem műízű?
A sparos lekvár szimpatikusnak tűnt, úgy tűnt, mintha teli lenne gyümölccsel, de aztán amikor megkóstoltam derült ki hogy azok csak "megtévesztés", amik egy mesterséges kocsonyazselébe vannak ágyazva, aminek köze sincs a gyümölcshúshoz.
Lekvárt most nem tudok készíteni - majd nyáron. Addig is, tudnátok olyan helyet ajánlani Bp-en, ahol viszonylag olcsón jó minőségű házi-ízű lekvárt lehet kapni ?
Köszönöm, jó tanácsokat kaptam! A diabetikus lekvárt még nem próbáltam, de ha azt mondjátok jó, kipróbálom. Nem gondoltam, hogy amit nyáron eltettem az ilyen hamar el fog fogyni.
Ja, és igazából az ízt számomra nem az határozza meg, hogy milyen édes. Nem arról van szó, azon akár javítani is lehet, de azon nem, hogy mű íze van!! Semmi köze az eddigieknek amiket vettem boltban (kb 6 féle) a gyümölcsízű lekvárokhoz, amiket friss gyümölcsökből főzünk!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!