Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lekvárt szoktatok...

Milyen lekvárt szoktatok venni és hol, ami nem műízű?

Figyelt kérdés

A sparos lekvár szimpatikusnak tűnt, úgy tűnt, mintha teli lenne gyümölccsel, de aztán amikor megkóstoltam derült ki hogy azok csak "megtévesztés", amik egy mesterséges kocsonyazselébe vannak ágyazva, aminek köze sincs a gyümölcshúshoz.

Lekvárt most nem tudok készíteni - majd nyáron. Addig is, tudnátok olyan helyet ajánlani Bp-en, ahol viszonylag olcsón jó minőségű házi-ízű lekvárt lehet kapni ?

2011. márc. 19. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a neve, hogy Nagymama lekvárja.
2011. márc. 19. 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a piacon szoktunk venni valódi házi lekvárt, de nem sűrűn, mert marha drága.
2011. márc. 19. 11:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, melyik a jó, csak azt, hogy melyik nem. A Nagymama lekvárja fedőnevet viselő pl. nem jó. (Egyszer krónikus lekvárhiányom támad mikor Pesten voltam, akkor vettem)

Talán a nagyobb piacokon próbálkozhatnál, bár már rég elmúlt a lekvárfőző idény.

Szerencsére nekem ált. nincs ilyen problémám, az anyukám szokott lekvárt eltenni, nagyon finomakat, úgyhogy itthonról viszek fel Pestre, meg most már ügyelek arra, hogy mindig legyen fent :)

2011. márc. 19. 11:16
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Anyukám polcáról és baracklekvárt... :D Ami nyáron még a kertünkben termett barackfán lógott... :D
2011. márc. 19. 11:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Első válaszoló:

Öööö, lehet, attól függ, ki milyen ízvilágot szeret. Mondjuk az előbb azt írtam, hogy szerintem az nem jó, de én nem szeretem a nagyon édes lekvárokat, nekem az az. De azt elismerem, hogy abban legalább tényleg érződik a gyümölcs íz is.

2011. márc. 19. 11:19
 6/12 anonim ***** válasza:
A Lidl-ben kapható Maribel nevű termékek nagyon finomak!
2011. márc. 19. 11:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a Lidl-s diabetikus lekvárok nagyon finomak.És a Pacifik diabetikus is nagyon jó.Nekem.(én cukorbeteg vagyok)
2011. márc. 19. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Akkor elnézést, azt hittem, ez mindenkinek ízlik. Mi mindig ilyet veszünk.

2011. márc. 19. 11:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugyan, ízlések és pofonok :) Sokan az édes lekvárokat szeretik. Ha a kérdező is, akkor neki lehet nagyon ízleni fog.
2011. márc. 19. 11:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom, hogy vegyél diabetikus lekvárt, de olyat, ami fruktóz alapú. Ebben ugyanis 100 grammból 60 g a minimum gyümölcs , aminek benne kell lennie, mert nem lehet mindenféle állagjavítókkal és cukorral, meg citromsavval feltúrbózni.Vicces, hogy egy diabetikus lekvár eredetibb, mint egy másfajta bolti.Akármilyet vettünk eddig, az mind tele volt igazi gyümölccsel.

A Lidl-ös tényleg jó és jó az ára is, de van a Bogicának is, az is jó, tele van gyümölcshússal.

2011. márc. 19. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!