Hogy kell ilyen kekszet sütni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, és jó lenne itthon ilyet sütni.
Tudja esetleg valaki a receptjét?
Az a baj hogy nem tudom hogy pontosan mi is ennek a neve.
2011. márc. 18. 19:44
11/18 A kérdező kommentje:
Ja tényleg elnézést kérek a naivságomért!!Eddig azt hittem hogy azért van ez a témakör hogy valóban kipróbált recepteket tudjunk kérni, és ha valami nem egyértelmű akkor tudjunk segítséget kérni.De ezek szerint tévedtem.
Köszönöm az utolsó receptet is.Kipróbálom.
Imádom ezt a kekszet!Nagypapám német országból hozott mindig fém dobozban kapható vegyes kekszet, és abban volt ez a vanilliás karika.Mindig a gyerekkorom jut róla eszembe. :)
2011. márc. 19. 12:25
12/18 anonim 

válasza:

Én most megsütöttem amit irt az egyik válaszoló receptet,isteni fincsi lett:-)
13/18 anonim 

válasza:

Melyik recept szerint csináltad?
14/18 anonim 

válasza:

le van írva a recept. ez vajas keksz vagyis linzer keksz.
15/18 anonim 

válasza:

ird ki a receptet és szótár segítségével forditsd le
16/18 anonim 

válasza:

itt a recept. Dán Vajas Keksz,,,125g. vaj, 45g cukor, 135g liszt, 1 kis kanál vanillia kivonat, fél kis kanál sütőpor. Jól keverd össze a fenti hozzávalókat, és 180 fokon sütöd 20 percig. Csinálhatsz pici szíveket, korongkat, csillagokat, a forma lehet bármi.
17/18 anonim 

válasza:

Én a 03.19 07.29-es válaszoló receptjét csináltam,nagyon finom!
18/18 anonim 

válasza:

Utolsó! Mennyi tejet tettél a tésztához, és ki tudtad nyomni habzsákból vagy olyan műanyag nyomóból? Milyen a kész süti állaga? És szerinted ha keményítő helyett vaníliás pudingport teszek bele, működhet? Mert ugye a pudingpor is keményítő + aroma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!