Hogy kell ilyen kekszet sütni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, és jó lenne itthon ilyet sütni.
Tudja esetleg valaki a receptjét?
Az a baj hogy nem tudom hogy pontosan mi is ennek a neve.
2011. márc. 18. 19:44
1/18 ssup 



válasza:





a vicces az hogy a kép alatt megtalálható a recept, de ne is zavarjon :D [link]
2/18 anonim 



válasza:





Gépi keksz a neve. Húsdarálóra kell szerelni egy betétet,és akkor tudsz ilyeneket sütni. Linzertészta az alap.
3/18 anonim 



válasza:





Gondolom Ő magyarul szeretné megtudni,legalábbis nekem nem magyarul irja ki a receptet.
Amúgy ez szerintem egyszerü vaniliás keksz,sokféle recept van belőle a neten.Én is sütöttem már többször is.
4/18 anonim 



válasza:





vicces, és aki nem tud angolul nagyokos? Bírom az ilyen oktondi embereket:D
5/18 anonim 



válasza:





6/18 anonim 



válasza:





Nézd,én ezt a receptet használom,nagyon fincsi,próbáld meg ha gondolod.
7/18 A kérdező kommentje:
Igen!Valószínű hogy egy kukkot nem tudok angolul, és hát valjuk be a netes fordítók nem valami jók!
Köszönöm szépen a recepteket, ki fogom próbálni.
Viszont mennyire kemény a tészta?Ugyan olyan mint a linzeré?
Mindenképp szerezzek be húsdarálót vagy olyan tésztakinyomót vagy van olyan lágy hogy megteszi a habzsák is?
2011. márc. 18. 22:44
8/18 ssup 



válasza:





a google magyarul is létezik, két perc alatt meg lehet találni :)
9/18 anonim 



válasza:





Olyasmi a tésztája mint a linzernek,szerintem nem jó a habzsák.De pl ha vannak formáid,akkor azzal is ki tudod nyomkodni.Húúú még én is megkivántam:-))
10/18 anonim 



válasza:





20 dkg liszthez hozzáadok 10 dkg étkezési keményítőt (ettől omlósabb, porhanyósabb lesz a keksz), majd 20 dkg puha vajat vagy margarint, 10 dkg porcukrot, 1 teáskanál vanília aromát vagy vaníliás cukrot (a lényeg, hogy jó vaníliás legyen), és fél csomag sütőport is hozzáadok. Összegyúrom, nem baj, ha ragad. Néhány evőkanál tejjel lazítjuk a tésztát, annyival, hogyha csillagcsőrös tortadíszítőbe töltjük (nekem nem habzsákom van, hanem az a műanyag tortacifrázó), akkor ha nem is könnyedén, de ki tudjuk nyomni a tésztát belőle. Sütőpapíros tepsire kis köröket rajzolunk vele, és forró sütőben (200 fokon) 10-12 perc alatt megsütjük. Hamar sül, oda kell rá figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!