Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell ilyen kekszet sütni?

Hogy kell ilyen kekszet sütni?

Figyelt kérdés

[link]


Nagyon szeretem, és jó lenne itthon ilyet sütni.

Tudja esetleg valaki a receptjét?

Az a baj hogy nem tudom hogy pontosan mi is ennek a neve.


2011. márc. 18. 19:44
1 2
 1/18 ssup ***** válasza:
32%
a vicces az hogy a kép alatt megtalálható a recept, de ne is zavarjon :D [link]
2011. márc. 18. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
Gépi keksz a neve. Húsdarálóra kell szerelni egy betétet,és akkor tudsz ilyeneket sütni. Linzertészta az alap.
2011. márc. 18. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:

Gondolom Ő magyarul szeretné megtudni,legalábbis nekem nem magyarul irja ki a receptet.

Amúgy ez szerintem egyszerü vaniliás keksz,sokféle recept van belőle a neten.Én is sütöttem már többször is.

2011. márc. 18. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
vicces, és aki nem tud angolul nagyokos? Bírom az ilyen oktondi embereket:D
2011. márc. 18. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:

Erre hasonlít:

[link]

Csak a formája alapján az habkinyomóval készült.

2011. márc. 18. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd,én ezt a receptet használom,nagyon fincsi,próbáld meg ha gondolod.

2011. márc. 18. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 A kérdező kommentje:

Igen!Valószínű hogy egy kukkot nem tudok angolul, és hát valjuk be a netes fordítók nem valami jók!

Köszönöm szépen a recepteket, ki fogom próbálni.

Viszont mennyire kemény a tészta?Ugyan olyan mint a linzeré?

Mindenképp szerezzek be húsdarálót vagy olyan tésztakinyomót vagy van olyan lágy hogy megteszi a habzsák is?

2011. márc. 18. 22:44
 8/18 ssup ***** válasza:
0%
a google magyarul is létezik, két perc alatt meg lehet találni :)
2011. márc. 18. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
Olyasmi a tésztája mint a linzernek,szerintem nem jó a habzsák.De pl ha vannak formáid,akkor azzal is ki tudod nyomkodni.Húúú még én is megkivántam:-))
2011. márc. 19. 07:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:
20 dkg liszthez hozzáadok 10 dkg étkezési keményítőt (ettől omlósabb, porhanyósabb lesz a keksz), majd 20 dkg puha vajat vagy margarint, 10 dkg porcukrot, 1 teáskanál vanília aromát vagy vaníliás cukrot (a lényeg, hogy jó vaníliás legyen), és fél csomag sütőport is hozzáadok. Összegyúrom, nem baj, ha ragad. Néhány evőkanál tejjel lazítjuk a tésztát, annyival, hogyha csillagcsőrös tortadíszítőbe töltjük (nekem nem habzsákom van, hanem az a műanyag tortacifrázó), akkor ha nem is könnyedén, de ki tudjuk nyomni a tésztát belőle. Sütőpapíros tepsire kis köröket rajzolunk vele, és forró sütőben (200 fokon) 10-12 perc alatt megsütjük. Hamar sül, oda kell rá figyelni.
2011. márc. 19. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!