A spagettihez milyen darált húst vásároljak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 10:35
1/11 anonim válasza:
Amilyet szeretsz. Marha, disznó, csirke, pulyka?
3/11 anonim válasza:
Eredetileg marha kell hozzá, vagy marha és disznó vegyesen.
Baromfiból nem jó, mert az igen iztelen, és hiaba füszerezed, nem lesz igazi.
4/11 anonim válasza:
Inkább daráld magad. A boltiba mindent beledarálnak...
5/11 anonim válasza:
Ha Bolognai szószod van ,akkor disznóhust és karmonádlit, vagy dagadót.
6/11 angel25bp válasza:
Szerintem sertés-marha darálthús, az a legjobb.
Corában lehet a legjobb minőségűt kapni, esetleg Auchan.
7/11 anonim válasza:
Szia!
Az eredeti recept marha húst említ, de bármilyennel készítheted. Én pulykából (felsőcomb) is készítettem, és jó volt. Sőőt, ledaráltam a csirkemellet, és abból főztem a gyerekeknek. Nem maradt belőle...
Üdv!
8/11 anonim válasza:
én marhából, vagy pulykából szoktam
9/11 anonim válasza:
Lapockát/sertés/ vagy dagadót szoktam darálni! Ez a legfinomabb, persze nem fogyókurához.
10/11 anonim válasza:
Szia! szerintem is a sertés hús a legjobb.mert az ízletesebb és zsírosabb is mint,pl a csirke vagy a pulyka mert ezek szárazabbak,és a szárnyasok inkább másfajta kajához jó bacon szalonnába betekerve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!