Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sürgős! :S Mit csináljak...

Sürgős! :S Mit csináljak ebből a 2 csirkemellből? (28/F)

Figyelt kérdés

Hali!

Van 2 db csontos csirkemellem. A fehérje miatt kell a sporthoz, így szeretném a lehető legtöbb húst kinyerni belőle, és nem tudom megcsinálni levesnek a megmaradt húsos csontot! (Nem értek hozzá, férfi vagyok, na. :S)

Ha megmostam, meg esetleg leszedtem a bőrét, betehetem sötőzacskóban a sütőbe így egészben? Utána könnyebben le tudom szedni a húsát?

Nagyon balf.sz vagyok, nem tudom kifilézni. Múltkor is 1 teljes óra volt! :(

Köszi előre is, ja, és most csinálnám! :D

2011. márc. 17. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát beteheted, de azért előtte kend be valami fűszerrel, vagy akár be is vagdoshatnád hogy nagyobb felületen érje a fűszer.
2011. márc. 17. 20:58
 2/13 A kérdező kommentje:

Szia, köszi!

Ha nem fűszeres, az nem baj. Igazából testépítéshez kell a fehérje a csirkéből.

Tehát ha beteszem, akkor átsül a zacskóban akkor is, ha ilyen nagy? Eddig csak harmadba vágott filéket szoktam sütni, és azt 40 percig kell.

Ezt hagyjam tovább? Vagy tekerjem följebb a lángot? (Gázsütőben egyharmados erőn szoktam csinálni.)

Köszönöm szépen még egyszer!

2011. márc. 17. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hú hát gázsütőben nem tudom pontosan, de pl levághatnád így nagyjából és a maradék csontos húsos részt is odarakhatod a zacskóba és akkor gyorsabban átsülne.

Vagy megtanulod a filézést és egyszerűbb lesz az életed :) volt barátomnak is minden nap el kellett készítenem a min 400g csirkemellét, a végén már mindennel együtt megvolt 20 perc alatt, kis kockákra serpenyőben olaj nélkül.

VAAAGY filézet mellet veszel :D

2011. márc. 17. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szija:)

1.ezen nagyot nevettem:,,(Nem értek hozzá, férfi vagyok, na. :S) " :)

2.Csonttal együtt is meg lehet csinálni,aztán lerágod,mint a csirkecombit:)

Mondjuk jól befűszerezed,üvegtálba(jénai) lesütöd,és alá mindenképpen tegyél paradicsomsűrítményt,vagy levet.

3. hátha így sikerül: [link]

4.ha mégis sikerülne:

Vékony csíkokra vágod,és simán pirított csirkemell,rizzsel(a fehérje miatt):)

2011. márc. 17. 21:14
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem a tojásban több fehérje van (gyakorlatilag a fele abból áll) =)

kicsit OFF: de legalább 5 percig gondolkodtam azon, hogy mi a fene lehet az a ,,gázs-ütő" aztán leesett...

2011. márc. 17. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
nyersen a legfinomabb :)))
2011. márc. 17. 21:22
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Nektek is!

Filézett mell nem volt sajnos. :S

Ez a kockákra vágva olaj nélkül, na ezt fogom csinálni ez után a filézettel!! Köszönöm az ötletet!

Természetesen rizzsel eszem. :D

Köszönöm szépen, megyek is csinálni! :)

2011. márc. 17. 21:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Utóbbi 2-nek is köszi,

de a tojás sárgájában igen komoly mennyiségű zsír van, ezért is árulnak kifejezetten tojásfehérjét olyan dobozokban mint a literes tej. :)

Nyersen meg azt hiszem, inkább nem eszem meg. :D

2011. márc. 17. 21:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
14. Kár volt megnyúzni a cicit, ne most már mindegy. Szépen filézd ki - magyarul a csont mentén nyiszáld a hús (a csontot érzed, a két fél cicibe tegyél egy szelet kemény sajtot, majd szúrd össze és panírozd ki. Panír=liszt, utána felvert tojás pici sóval, ezután prézliben (zsemlemorzsa) forgasd meg. A serpenyőbe tegyél zsírt, vagy olajat, forrósítsd meg, majd tedd bele a sajttal töltött csirke mellet! Jó étvágyat. A csontot dobd el, mert a kalcium nem fehérje, nem vagy Te csontépítő, hanem testépítő vagy.
2011. márc. 17. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

a csirke az egyik legjobb kaja, én csibefaló vagyok

sokféleképp el lehet készíteni, és minden megy hozzá, saláta, krumpli, rizs, főzelék.

mivel már túl vagy a kajáláson így már fölös lenne csontozó tippet adnom.

2011. márc. 18. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!