Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A szárított élesztővel dagaszt...

A szárított élesztővel dagasztott pogácsámnak most meg kéne kelnie a tálban, vagy sütés közben nő meg?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kelesztem sokszor egy órát is, és duplájára nő. Majd a sütőben is nő még, ne rakd szorosan egymás mellé őket, mert összeragadnak.
2011. márc. 15. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugye a liszthez keverted? A szárított élesztővel csak akkor lesz jó.
2011. márc. 15. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Milyen liszthez? Az a sütőpor! Az élesztőt futtatni kell mindíg!
2011. márc. 15. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
A liszthez kevertem,mert azt írta futtatni nem kell.Nem kelt meg,pedig másfél órán meleg helyen volt.Már sül,ízre nem rossz.Köszi a válaszokat.
2011. márc. 15. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó lett végül a pogi? Maradt belõle?
2022. aug. 11. 00:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Tettél a tésztába cukrot? Mivel nem kell futtatni, ezért kelesztés közben kell táplálkozni és ahhoz kell 1 tk cukor a tésztába. Kelesztés alatt is nőnie kell.


Illetve néha szokott selejtes lenni és nem fut fel kelesztés alatt

2022. aug. 11. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez 2011-es kérdés:) Emlékszik a pogira szerinted?
2022. aug. 11. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!