A szárított élesztővel dagasztott pogácsámnak most meg kéne kelnie a tálban, vagy sütés közben nő meg?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 11:38
1/7 anonim válasza:
Én kelesztem sokszor egy órát is, és duplájára nő. Majd a sütőben is nő még, ne rakd szorosan egymás mellé őket, mert összeragadnak.
2/7 anonim válasza:
Ugye a liszthez keverted? A szárított élesztővel csak akkor lesz jó.
3/7 anonim válasza:
Milyen liszthez? Az a sütőpor! Az élesztőt futtatni kell mindíg!
4/7 A kérdező kommentje:
A liszthez kevertem,mert azt írta futtatni nem kell.Nem kelt meg,pedig másfél órán meleg helyen volt.Már sül,ízre nem rossz.Köszi a válaszokat.
2011. márc. 15. 13:01
5/7 anonim válasza:
Jó lett végül a pogi? Maradt belõle?
6/7 anonim válasza:
Tettél a tésztába cukrot? Mivel nem kell futtatni, ezért kelesztés közben kell táplálkozni és ahhoz kell 1 tk cukor a tésztába. Kelesztés alatt is nőnie kell.
Illetve néha szokott selejtes lenni és nem fut fel kelesztés alatt
7/7 anonim válasza:
Ez 2011-es kérdés:) Emlékszik a pogira szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!