Milyen húst vegyek bécsi szeletnek és kb. mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Rántott húst szeretnék csinálni rizibizivel, de nem tudom hogy kérjem a hentesnél és mennyit(2 személyre).2011. márc. 15. 02:15
11/16 anonim 

válasza:

Kedves 83 %-os, köszi az aggodalmadat, de valakivel összekeversz...A válaszaimmal és nem az off-jaimal régóta stabilan tartom a helymet.
12/16 doboszoli 

válasza:

Hát elég stabilan. Mit ne mondjak. Hehe.
Vigyázz, 1000 pont és beérlek...DD)
13/16 anonim 

válasza:

Rajtam nem múlik, mert tőlem mindig pirospontot kapsz XDD.
üdv.
14/16 anonim 

válasza:

Ezek szerint nem kevertelek össze senkivel. Szinte tudtam, hogy DZ barátod reagálni fog. Egyébként az Ő munkásságát csipem. Te is jó válaszokat adsz, csak az erőltetett jópofaságot sokallom, a stilust. De mint mondani szoktad, ahány ház...... Üdv. Nem e.
16/16 doboszoli 

válasza:

83%-os válaszoló!
Örülök, ha így látod, ám szeretném leszögezni, hogy semmiféle megfelelési kényszer alatt nem állok, és addig látogatom az oldalt, amíg jól érzem magam, jó emberek között. Most így van, de ha változna, odébb állnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!