Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A barnacukor íze olyan, mint...

A barnacukor íze olyan, mint a finomított hagyományos kristálycukoré?

Figyelt kérdés
Ha egy recept barna cukrot ír elő, helyettesíthetem kristálycukorral? Vagy mi fog történni?
2011. márc. 14. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, bár úgy finomabb, biztos nem azon fog múlni, eléggé drága, de egy limonádénál is éreztető a különbség
2011. márc. 14. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam hogy egészségesebb is mint a kristálycukor, az íze pedig nyílván jobb.
2011. márc. 14. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Más íze van. Semmi nem lesz, ha simával helyettesíted, de mondjuk egy sima kristály cukor meg egy barna nádcukor teljesen más. A süti ízén is lehet érezni, hogy másabb, érdekesebb, ízletesebb, de ha sima kristállyal csinálod akkor sem lesz rossz, csak nem lesz benne az a plusz.

Amúgy a legtöbb barna cukor színezett sima cukor, úgy meg főleg nincs különbség.

2011. márc. 14. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A barnacukornak karamellásabb íze van.
2011. márc. 14. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon sötét, szinte már ragacsosan összetapadó barnacukornak vagy egy jellegzetes, markáns íze. De ettől eltekintve simán helyettesítheted normál kristálycukorral.

(A világosbarna barnacukor íze nem sokban tér el a finomított cukorétól. Én rendszeresen használok barnacukrot, de ha nincs, akkor a másikból sütök.)


Üdv!

2011. márc. 14. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Jéé, én nem is tudtam, hogy a barnacukor sajátossága, hogy összetapad. Az enyém is összetapad, de azt hittem, rosszul tárolom.

Egyébként sokkal finomabb, nem kristálycukor ízű, hanem finom :) bár számomra kevésbé édes.

26/N

2011. márc. 14. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
25%

"nem kristálycukor ízű, hanem finom :)"


A fehér cukorból ki van tisztítva a répából belekerülő szennyeződés.Kevesebb munkával állítják elő és drágább!Most miért rossz a tiszta cukor és miért jó a szennyezett?Ez a véghetetlen emberi ostobaság mikor bemagyarázzák az embereknek hogy ami szennyezést tartalmaz az jobb!Azért más az íze mert nem a cukor íz dominál hanem a benne levő sok szennyeződés! Ezen az alapon nem is kellene tisztítani egyáltalán rágcsáljuk a nyers répát, hú de fínom!

2011. márc. 14. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy a melasztól barna a barnacukor. Annak van jellegzetes íze.


Üdv!

2011. márc. 14. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Te agyoniskolázott : [link]

olvasgass már? Tudod te mi a nádcukor? És pontosan erről van szó, úgy állítjátok a biztosat, amiről gőzötök sincs.

2011. márc. 14. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
mielőtt félreértenétek 19:56 -nak szól
2011. márc. 14. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!