Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell azt a fánkot...

Hogyan kell azt a fánkot csinálni, ami hasonlít a boltra, tehát kicsit morzsalékosabb, nem pedig a tipikus házi olajban sütött szalagos fánk? Amit később meg is tudok esetleg tölteni.

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát az az igazság, hogy olyat amit a boltban kapsz, otthon sosem fogsz tudni megcsinálni. Ugyanis ottani körülmények nagyon sajátságosak; minden pontosan ki van mérve grammról-grammra, percről-percre, és az összetevők közt találni olyan ízfokozókat és állagjavítókat, amiket normális ember házi sütésekkor nem használ.

Különben, létezik sütőben sült fánk is (esetleg muffinformában sült), olyan receptet találsz pl. E Margit oldalán. Érdemes kipróbálni, finom, és mégsem fájdul meg tőle a gyomrod a 4.-5. darab után, mint amikor az olajosat eszed.

2011. márc. 22. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnézem azt az oldalt. Valahogy sejtettem, hogy ugyanolyat nem lehet csinálni, de valami hasonlóban reménykedtem. De köszönöm az ötletet és szétnézek azon a honlapon.
2011. márc. 22. 20:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!