Légekeveréses sütőben mit célszerű készíteni?
Figyelt kérdés
eddig bármit prbáltam, kérges lett, kiszáradt. jobb a hagyományos, alul-fölül meleg funkció?2011. márc. 11. 09:20
1/3 anonim válasza:
Érdekes, én mindent légkeverésesben sütök és hasonlót sem tapasztaltam mint te. Pedig már rég ebben sütök.
2/3 anonim válasza:
Én is légkeverésest használok, és hibátlan benne minden. Gyorsabban elkészül, egyenletesebben sül és művészet kell hozzá, hogy leégessek bármit.
Talán az lehet a gond, hogy nem jól választod meg a hőfokot. Próbáld magasabb fokozaton, forróbb sütőben.
3/3 A kérdező kommentje:
akkor lehet, hogy az a gond, hogy ugyanaddig sütöm, mint régi fajtában?
egy tortának szánt piskótát pl. meddig süttök, hány fokon?
meg pl.csirkemellbe tekert sajtot-sonkát?
köszi!
2011. márc. 11. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!