Vegeta kontra CBA ételízesítő. Véleményed?
A Vegeta durván 4x annyiba kerül mint a CBA-s. Most van itthon mindkettőből, de nem érzek ekkora különbséget.
Tapasztalatok?
Én csak a cukor miatt nem használom..meg lehet nézni, hogy 3/4 cukor. Ja és igen, tényleg, rengeteg fűszer van.
-első-
Köszi...
Tudok olyan pasis kaját, amitől a pasitok fejreáll ha megfőzitek neki. Kit érdekel? :)
Szia!
Én alapból nem veszem meg a drága termékeket,nem azért mert nincs miböl hanem azért mert sokszor egy helyen gyártják mindkettöt!!!A fejre állos recept engem is érdekel!!!
Az én párom is nagyon sokszor süt-főz szeret a konyhában ténykedni.....és még rendet is tud csinálni ha végzett!
További csodaszép napot kívánok neked. Szóval a recept jöhet!!!!:)
Nos hát itt a recept, egyszerű és finom!
Serpenyőben két maroknyi savanyú káposztát, és összevágott füstölt kolbászt, vagy bacont kis olajon kb 8-10 percig kell összepárolni (sütögetni), aztán tányérban felvert megsózott tojással 5-6db-al nyakon önteni, és összesütni.
Friss kenyérrel az igazi!
Naagyon finom! Kb 15 éve hallottam a receptet és azóta rendszeresen elkövetem, leginkább reggelire.
Jó étvágyat ha megcsináljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!