Milyen ételeket szoktatok csinálni szójából?
Semmilyet, mert egyrészt minden szójatermék génmanipulált szójából készül (Másmilyen nincs), másrészt se izre nem o, erösen allergén, és nagyon erösenn felfúj, alig emészthetö.
HA nem akarod, hogy bajod legyen, akkor te is kerüld a használatát.
köszönöm a választ, de nem az egészséges élet titkát kérdeztem, hanem azt, hogy ki mit szokott belőle csinálni?
ha nem szoktál akkor kérlek ne válaszolj. Az meg, hogy egészségtelen nem különösen érdekel hiszen a mai világban minden az. Ha másnak nem lesz baja a cigitől nekem sem lesz időnként valami finom szójás kajától :)
*úgy értem a mai világban már minden egészségtelen.
(néhány ember szerint)
igazából nagyon sok mindent lehet
szójafasírt, rakott zöldbabba szóját teszel, töltött káposzta szójával, paradicsoomshúsbóc-rizs-szója,fűszerek
saláták, babgulyás szójakockából,szójabrassói, zöldségekkel sütött szója, gombás szója
Tapasztalatom szerint szójából nem lehet finom kaját csinálni. Többféle módon kipróbáltam,de a családom csak fanyalogva ette meg. Azonfelül mindenkinek hasgörcsöket,vagy puffadást okozott.
Azóta nem kísérletezek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!