Tökből milyen ételeket lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Tökleves, főzelék és rántott tökön kívül.
Írhattok konkrét receptet is :) köszönöm
2010. szept. 22. 20:49
2/13 anonim válasza:
Apró darabokra vágva bele lehet főzni rizsbe. Vagy darált hússal, egy kis hagymával, meg némi fűszerrel összefőzöd, rizsre vagy tésztára teszed a tányéron, és tejfölt raksz a tetejére.
3/13 anonim válasza:
Na most összefutott a nyál a számban..
4/13 anonim válasza:
Nemhogy csinálnál egy finom rakottkrumplit.
5/13 anonim válasza:
Tök lecsó. Zsírom megperítasz hagymakarikákat,rá a kockára vágott tököt,zöldpaprikát,paradicsomot,sózod,borsozod és készre főzöd. Lehet bele kevés rizst is főzni.
7/13 anonim válasza:
vagy lereszeled a tököt, raksz bele kaprot, borsot, sót, akár tojást is, és kisütöd, mint a tócsnit.
8/13 anonim válasza:
sütőtőkpite
régen ettem olyan levest, ami húslevesszerűség volt, csak vega, és ott a magjaitt használták aszem.
rakott tök
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
szia! van olyan, hogy tökből "ananászkompót". én már kóstoltam, nagyon finom. a net is kiadja a receptjét.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!