Marcipánkrémet hogyan tudnék keverni tortába?
Figyelt kérdés
mandulaaroma elég hozzá meg cukor, vaj? Mitől lesz finom, krémes és mégse túl édes?2011. márc. 10. 11:49
1/5 anonim válasza:
hamis marcipánkrémet kb. úgy kell késízteni, mint egy tejbegrízt+mandulaaroma. a gríztől lesz olyan, mintha darált mandula lenne benne (állagra), ízre meg az aromától. picit sűrűbb tejbegríz, kihűtve még margarint is kevehetsz hozzá.
2/5 anonim válasza:
1, mascarpone+tejszínhab+aroma
2, Vanilia pudingot készítesz 3 dl tejből (cukor nélkül), majd jól lehűtöd. Közben margarint keversz ki cukorral jó alaposan. Ha a puding kihült, akkor összekevered a margarinos cukorral, és bele teszed az aromat.
Ezt a 2 megoldást javaslom.
Üdv!
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindkettőtöknek! Ment a zöld kezecske :o)
2011. márc. 10. 16:42
4/5 A kérdező kommentje:
bocsi, még egy kérdés, ezeket próbáltátok is?
2011. márc. 10. 16:42
5/5 anonim válasza:
2. vagyok.
Hát, ezzel az aromával nem, de egyébként énezeket hasznéálom torták esetében. És nem kezdő vagyok már...32 éve sürgök-forgok a konyhában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!