Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marcipánkrémet hogyan tudnék...

Marcipánkrémet hogyan tudnék keverni tortába?

Figyelt kérdés
mandulaaroma elég hozzá meg cukor, vaj? Mitől lesz finom, krémes és mégse túl édes?
2011. márc. 10. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
hamis marcipánkrémet kb. úgy kell késízteni, mint egy tejbegrízt+mandulaaroma. a gríztől lesz olyan, mintha darált mandula lenne benne (állagra), ízre meg az aromától. picit sűrűbb tejbegríz, kihűtve még margarint is kevehetsz hozzá.
2011. márc. 10. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1, mascarpone+tejszínhab+aroma

2, Vanilia pudingot készítesz 3 dl tejből (cukor nélkül), majd jól lehűtöd. Közben margarint keversz ki cukorral jó alaposan. Ha a puding kihült, akkor összekevered a margarinos cukorral, és bele teszed az aromat.


Ezt a 2 megoldást javaslom.


Üdv!

2011. márc. 10. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindkettőtöknek! Ment a zöld kezecske :o)
2011. márc. 10. 16:42
 4/5 A kérdező kommentje:
bocsi, még egy kérdés, ezeket próbáltátok is?
2011. márc. 10. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Hát, ezzel az aromával nem, de egyébként énezeket hasznéálom torták esetében. És nem kezdő vagyok már...32 éve sürgök-forgok a konyhában. :)

2011. márc. 10. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!