Hot_kiss kérdése:
Olyan sütit keresek, aminek a tésztáját 3 felé kell venni, mindegyikbe más pudingport keverni, változatosan beleagadolni a tepsibe, aztán így megsütni. Sajnos nem emlékszem a nevére és a receptjét sem találom. Valaki esetleg tudja mire gondolok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 19:36
1/11 anonim válasza:
hát én csak olyat ismerek, aminek a krémje 3 színű...
2/11 anonim válasza:
A tésztába pudingport? biztos vagy ebben?
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Első vagyok. Ilyen sütiről még nem is hallottam. Finom? Mert megsütném egyszer... :D
5/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Bár ezt a receptet így nem ismerem , mert én anyukám receptje alapján csináltam és tettem csokimázt a tetejére is.:)
6/11 Tinker Bell válasza:
Nem a méteres kalácsra gondolsz? Nem a tésztájába kell a puding, hanem a tészták közé.
8/11 A kérdező kommentje:
2. igen, biztosvagyok benne.
1-4. szerintem isteni finom, én nagyonnagyon szeretem, egyszer mindenképp süsd meg(:
Tinker Bell: nem, nemarra gondolok, bár azis nagyon finom (:
Utolsó, nem ez nemaz, bár ilyenről még nem is hallottam
És 3. szerintem Tevagy az én emberem, mert azthiszem, hoyg ezlesz az ((((:
Te sütötted mármeg? És ha igen, akkor neked szivacsoslett?
2011. ápr. 3. 21:55
9/11 anonim válasza:
Szia, nem a rókafarok-ra gondolsz?
Én más recepttel ismerem, ha erre gondoltál, beírom az én receptemet (ami könnyű, "szivacsos").
10/11 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem az utolsó ugyanaz lesz mint a papagáj szelet csak más névvel, mert az is így néz ki.
Igen szerintem nagyin finom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!