Ha tejszines gombás-sonkás tésztát csinálok, össze kell keverni a kettőt? Nem fogja felszívni a tészta?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 12:00
1/6 anonim válasza:
Én nem szoktam összekeverni. Külön tálalom a tésztát és a szószt. A hűtőben is könnyebb a maradékot kezelni, mert a gomba kényes élelmiszer.
De akkor sem lesz semmi gond, ha összekevered. Akkor a tésztát átjárja a szósz, kicsit fel is szív belőle, de az ízét nem rontja el.
Üdv!
2/6 anonim válasza:
Ha hígabb szószt csinálsz, ráöntöd, és egy kis reszelt sajttal a tetején átsütöd a sütőben, isteni finom lesz.
3/6 anonim válasza:
Ezt frissen szoktak talalni, eppen azert mert a teszta felszivja a szoszt. Az etteremben is akkor csinaljak, mikor rendeled, habar a teszta mar meg van fozve.
4/6 anonim válasza:
én is összekeverem és a egy jénaiba simítva esetleg sajttal megszórva átsütöm.
Persze külön is lehet, egyik módszer sem "szentírás".
a lényeg, hogy nagyon finom:))
5/6 anonim válasza:
Én fogkeményre főzöm ki a tésztát, majd miután kész a szósz amit hígabbra szoktam csinálni, hozzáadom. Együtt főzőm tovább a serpenyőben. Mikor készre főtt a tészta leveszem a tűzről. Tányérra szedem, majd mehet rá a sajt.
Így a tészta átveszi egy kicsit az ízét a szósznak. (nem lesz annyira menza jellegű)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Inkább úgy csinálom ahogy az első írta:-)
2011. ápr. 26. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!