Ki, mit főz naponta?
Figyelt kérdés
A férjem imád enni de minden nap más ételt. Másnap nem szivesen eszi meg a tegnapi ételt. Honnan lehetne egyszerű de finom ételek receptjeit leszedni? VAgy van olyan oldal ahol normális hagyományos ételekből össze lehetne állítani egy heti menüt? De ha tud valaki jó összeállított heti menüt azt szivesen fogadom privibe is:) Sok receptes oldal van az interneten de mind olyan ételekkel amihez lehetetlen alapanyagot szezni vagy ha lehet nagyon drága.2011. márc. 9. 16:03
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. Sokan írtátok a tarhonyás burgonyát. Még sosem hallottam róla. Leírná valaki az mi is lenne?
2011. márc. 10. 09:12
12/13 anonim válasza:
utolsó vagyok, az olyan, mint a tarhonyás hús, csak hús helyett kockára vágott krumpli van benne (nálunk). A tarhonyát pirítom, utána a vízzel felöntöm, és bele a krumpli (kicsit több víz, mint amennyi kell) és készre főzöm. Mi így csináljuk, lehet, hogy más másként. Fűszere nálunk só, kis bors, esetleg paprika, semmi más.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Nem tudom milyen lehet de biztos nem rossz:)
2011. márc. 10. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!