Hogyan lehet gesztenyepürét készíteni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 11:50
1/2 anonim válasza:
Veszel gesztenyemasszát és lereszeled.
2/2 anonim válasza:
A gesztenyemasszát vagy átnyomod burgonyanyomón, vagy a négyoldalú sajtreszelő nagy lyukú oldalán lereszeled, és tejszínhabbal rétegezed kehelyben,vagy tányéron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!