Van olyan süti amit meg tudok csinálni kb.1 másfél óra alatt 14 évesen?
Figyelt kérdés
Meg szeretném lepni vele a szüleimet.2009. febr. 18. 21:40
11/14 anonim válasza:
Szia! A tiramisu is egyszerű és sütni se kell csak hűtőbe tenni picit. Van olyan kerekdobozos (zöld-fehér színű) mascarpone sajt aminek a fedele hátoldalán belül benne is van a recept, én mindig aszerint csinálom, pofonegyszerű.
12/14 anonim válasza:
a piskótát is egyszerű elkészíteni és meg lehet tölteni bármivel
13/14 anonim válasza:
a www.mindmegette.hu -n keresd meg a csokis gyümölcskenyér receptemet én ezt javasolnám nagyon finom:)
14/14 anonim válasza:
Szia.Én ha nagyon gyorsat szeretnék, bögre-mákost,vagy bögre dióst szoktam sütni.Megtalálod a receptet a neten.
Vagy szoktam venni réteslapot,reszelek almát,teszek hozzá cukrot,fahéjat,kinyomkodom hogy ne legyen sok lé benne,ráteszem 3 réteslapra összetekerem és kész sülhet.Még fél óra se:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!