Írta valaki, hogy kirántja a sertés körmöt, pontosan, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 15:11
1/3 anonim 



válasza:





Én csináltam már ilyet, csak sajnos a gyomrom nem bírja.
Meg kell főzni a körmöt, aztán ki kell csontozni, (ha elég ideig főzted, akkor szinte magátol leválik a hús), és a panírozás rendje és módja szerint kell elkészíteni, és kisütni.
De a biztonság kedvéért, olvasd el ezt:
3/3 doboszoli 



válasza:





Szoktam készíteni.
A körmöket (első) hosszában elvágom, és fűszeres vízben kuktában puhára főzöm, majd kicsontozom.
Ha kissé meghűlt, panír, kisütés. Mindig csak annyit süss ki, ami forrón, frissen elfogy, mert hidegen olyan mint a bocskortalp.
A körmök előzetes pörzsölése, majd fehérre sikálása, nagyot dob az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!