Mit csináltok a használt sütőolajjal?
Figyelt kérdés
Létezik erre valamiféle átvevőhely esetleg?2011. márc. 3. 23:55
11/17 anonim válasza:
összegyűjtöm és anyáméknak elviszem párhavonta,mert ők kazánnak fűtenek,olajjal könnyebb begyújtani
12/17 anonim válasza:
Üvegben gyűjtöm és lomtalanításkor elvisszük a veszélyes hulladék gyűgytő helyre.
13/17 anonim válasza:
Összegyűjtöm a régi olajos flakonokba és leadom a veszélyes-hulladékgyüjtő udvarokban. Ingyen átveszik. Amúgy évente egyszer a lomtalanítás utáni napon még több helyet is kijelölnek ahol átveszik a veszélyes hulladékot.
Volt ismerősöm aki lefolyóba öntötte, klassz dugulás lett tőle, ki kellett hívni a magasnyomású autót. Nem volt olcsó!
14/17 anonim válasza:
Létezik átvevőhely, a kijelölt MOL kutakra be lehet vinni, van háztartási gyűjtőkannájuk is. Itt olvashatsz többet, és a kutak listája is itt van: [link]
15/17 anonim válasza:
Én el szoktam főzni a sütőolajat. - Amikor már kezd elhasználódni, leszúröm, és főzök vele. - Kidobni luxus. - De ha te nagyon egészségesen élsz, akkor add annak, akinek ez nem olyan nagyon fontos. - (Sajnos nagyon sokan nagyon örülnének egy kiló lisztnek is, nem hogy még olyan olajnak, amiben csak kétszer sütöttek...) - Én is így lennék vele.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!