Hogyan/mivel lehetne a gölődin levest egy kicsit feldobni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 15:04
2/6 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogyan csinálod, és hogy azon felül van-e még feldobható része? Én paprikás rántást feleresztem, rakok bele - nagyon kevés - krumplit, karikára szelt zöldséget, köménymagot, ha ez félig megfőtt, akkor teszem bele a gölödineket (krumlis tésztából gyúrt apró kis golyókat) és készre főzöm. Ha ehhez képest még valamit tudsz rajta "dobni" azt írd meg, mert nekem is a fejemben van, hogy főzni kellene.
3/6 A kérdező kommentje:
Időközben kész lett, annyit változtattam rajta, hogy egy kicsit berántottam, és tettem bele egy kevés mustárt. Nekem is ízlik, pedig nem rajongok érte.
Úgy főztem meg, hogy egy kevés zsíron pároltam petrezselymet, tettem rá pirospaprikát, és felöntöttem csirke alaplével.
2011. márc. 3. 18:51
5/6 anonim válasza:
Én a krumpli levéből készítem a gölődin levest, és fokhagymás rántást teszek bele.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem hangzik rosszul.
2011. márc. 10. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!