Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Beteg gyereknek mit főzzek?

Beteg gyereknek mit főzzek?

Figyelt kérdés

Már egészen kifogytam az ötletekből. 1,5 hete itthon van mindkét ovisom (influenza, köhögés, hasmenés), próbálok valami kímélőt kitalálni nekik amire van esély, hogy megeszik, de lassan kifogyok az ötletekből, plusz nálunk is hóvége van, az itthoni készletből kell megoldani (rendelés, vásárolgatás szóba se jöhet).

Tudnátok pár ötletet adni?

2011. febr. 28. 08:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Diktálj beléjük napi 2-3 evőkanál mézet. Erősíti az immunrendszert.
2011. febr. 28. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

piritós kevás vajjal lekvárral/mézzel

főtt répa, brokkoli, krumpli husival összekeverve

húsleves

palacsinta, zabpelyhes keksz, gofri, sós rudak, piskóták lekvárral, étcsokival, kókuszgolyó, mákos/diós/grízes tészta

sütőben süssél krumplit-kímélő és egy gyerek se tud ellenállni a chipsnek:) és ráadásul ez egészséges is kis sóval, vajjal tökéletes lehet

almaleves, almakompót, gyümölcsmártás rizzsel (olyan mintha gyümölcsrízs lenne csak tej nélkül, ráolvasztasz egy-két kocka étcsokit, és kókuszreszelékkel megszórod

sült paradicsom darálthússal töltve (nálam imádják, egérfejeket formázz belőle:)

2011. febr. 28. 17:01
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

És kérem, akárki járkál itt, ne pontozgassa le azokat, mert mind segítő szándékú!

2011. febr. 28. 17:37
 14/17 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Szívesen és köszi!

=o)

2011. febr. 28. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

aranyos vagy, hogy megvédted a válaszolókat:) itt tényleg

-legalábbis én úgy gondolom - a legjobb szándékkal osztja meg tapasztalatait a kérdezővel, főleg, ha beteg kisgyerekekről van szó.

remélem a sok-sok hasznos válasz közül tudtál választani

és jobban vannak a gyerekek.

üdv.-nagymama-

2011. márc. 1. 07:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, gyermekeid azzal ébredtek, hogy: anyu!!! éhes vagyok! Egyébként valóban rendes vagy, hogy még a válaszolók pontjait is igyekszel megvédeni. Gondolom, akik itt válaszolnak - köztük én is - nem a pontokért csináljuk. További javulást!
2011. márc. 1. 07:46
 17/17 A kérdező kommentje:

Nekem minden válasz itt segítség, adtam zöld kezecskét. Viszont felháborít, hogy valaki még ilyen topkiba is csak azért néz be, hogy másokat lepontozhasson. Olyan jó ötlet ez a weblap, kár hogy tele van beteges lelkű emberekkel.

Az egyik gyerek tényleg jól van már, étvágya is van, a másik viszont ma reggelre igazán lerobbant :-( Már telefonáltam az orvosnak, azt mondta, hogy izotóniás italt kell neki adni, hogy legalább az ásványi anyagokat (sókat?) vissza tudjuk pótolni, és ha enni akar a gyerek, a csokitortától a nyalókáig bármi engedélyezett, csak igyon is :-)

2011. márc. 1. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!