Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mien gyakran eszel húslevest?

Mien gyakran eszel húslevest?

Figyelt kérdés

Én még most is azt eszek vacsira.

És imádom! A mamámnál eszünk minden vasárnap ebédet és ő tudja a legjobban cérnametéltel vagy csigatésztával.


2011. febr. 27. 18:52
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
:) Hmmm... Nyami... Imádom!
2011. febr. 27. 19:48
 12/30 anonim ***** válasza:
Nálunk minden hétvégén az van, bár én vegetáriánus vagyok, én mást főzök magamnak, de anyukám minden hétvégén húslevest főz vagy főzet velem maguknak :) ők is szeretik, igazi, itthon nevelt disznóból/tyúkból és zöldségekből :)
2011. febr. 27. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/30 anonim ***** válasza:
Egy évben kétszer. Egyáltalán nem vagyunk nagy leves evők, de ha leves akkor az legyen valami tartalmas (bableves, gulyásleves, stb.) Húslevest nagyon ritkán főzök, akkor is csak annyit, hogy egyszer, max. kétszer eszünk belőle.
2011. febr. 27. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/30 A kérdező kommentje:
Hát igen ízlések és pofonok.
2011. febr. 27. 21:12
 15/30 doboszoli ***** válasza:

Legjobban a 2-3 éves "udvaron elfogott" tyúkból szeretem.

Utána a marha következik, farok, lábszár, fartő, nyak.

A sertés is a befutók között van, tarja, velőscsont, húsos csont.

Ha pedig a 3 kombinációja, akkor teljes az élmény.

Lassan, gyöngyöztetve 3-4 óráig főzve, gazdagon zöldségelve,

(Vegeta nuku), a tetején aranyló zsírkarikákkal, jóféle csigatésztával, vagy cérnametélttel, csípős paprikával tuningolva.

2011. febr. 28. 05:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/30 anonim ***** válasza:
37%
a fácánleves sem kutya :)))-e-
2011. febr. 28. 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi mostanában többször jutottunk fácánhoz. Hát nem tudom! Nem győztem a végén liba zsírral feljavítani, mert épp csak gyöngyözött valami semmi a tetején. Nem tennék érte egy lépést sem. A kérdés egyébként, hogy hányszor eszünk húslevest- szinte minden hétvégén - különböző alkatrészekből, Doboszoli formán.
2011. febr. 28. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/30 anonim ***** válasza:
37%

hát nem is zsírja miatt írtam, hanem a rendkívül finom íze miatt.ha egy facant órákig főzünk, valóban lassan és

sok finom zöldséggel, akkor felejthetelen ízű levesünk lesz, az biztos.

csak legyen, aki szárazon megpucolja:)))

2011. febr. 28. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/30 A kérdező kommentje:
:D Össze futott a nyál a számban. Különben ma ebédre fácán leves volt. Isteni finom! Nekem speciel a tyúkhúsleves sokkal jobban ízlik de azért a fácán se semmi :D
2011. febr. 28. 12:29
 20/30 anonim válasza:
Nálunk szinte állandóan van.Ha elfogy,főzöm a következő adagot.Mi is szeretjük,a kislányom pedig egyenesen imádja!Szerintem,az egyik legjobb étel!
2011. febr. 28. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!