Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz a sajtosrúd omlós,...

Mitől lesz a sajtosrúd omlós, és nem olyan száraz?

Figyelt kérdés

Valamiért nagyon kemény lett.

Leírom miből mennyit tettem bele: 30 dkg liszt, 15 dkg margarin, 10 dkg reszelt sajt(plusz raktam ugye a tetejére), 2 evőkanál tejföl, 2 dkg élesztő, só.

2011. febr. 24. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a sütessel volt baj: mindig forró (220 fokos) sütöbe kell rakni és csak 10-12 percig sütni, amig világossárga lesz a teteje és még nagyon puha - kivéve még keményedik. Ha hidegebb sütö rakod, vagy sokáig sütöd, akkor nagyon kiszárad.
2011. febr. 24. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom mitől nem lett jó , de nekem most ilyen sül: 25dkg liszt,25dkg Ráma, 25 dkg túró. Én dupla adagból készítem meg hajtogatom kb 3x. Tetejére tojást, sajtot , szezámot raktam ha marad holnap is fincsi.
2011. febr. 24. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadó receptje alapján csinálom én is (csak nem hajtogatok, összegyúrás után pihi a hűtőben - legjobb egy éjszaka) + kerül bele egy kiskanál só is. Kinyújtom, megkenem tojással, megszórom bőven reszelt sajttal, megküzdök a csíkozással és megy a sütőbe. 180 fokon 20-25 perc, valami isteni finom, omlós, puha. Dobozolva, zacskózva még 3-4 nap múlva is finom marad.
2011. febr. 24. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyom finom amit leírtatok, de ez túrópogácsa éa nem sajtosrúd!
2011. febr. 24. 17:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2011. febr. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!