Volt egy nagyon finom, nagyon egyszerű kefíres fánk receptem, csak eltünt a leírás! Nincsen meg valakinek? Folyt lent.
Hozzávalók:
6 pupozott evökanál liszt,2 tojás,1 sütöpor,1 csipet só,1 van.cukor, 1 natur joghurt vagy kefír.
A hozzávalokat összekeverem,kanállal forró olajba szaggatom.Aranybarnára sütöm.Még melegen kakaós vagy fahéjas cukorba forgatom. Lekvárral még finomabb.
ne keseredj el,itt is sok rosszindúlatú ember van sajnos.
nekem is megvolt a recept, de most kb 300 papír közül nem találom.de, ha beírod a keresőbe, hogy kefíres lángos,vagy
nyugdíjas lángos ,ez utóbbi joghurtos, biztosan rátalálsz a kedvedre való receptre.
üdv.
előző vagyok, mi ezt a nyugdíjast szoktuk olajos neylonzacskóba a hűtőbe tenni, és csak annyit kisütni amennyi éppen kell.napokig eláll a hűtőben.
üdv.
köszi, én teljesen a lángosra koncentráltam, nem is tudom miért, pedig fánkot írtál. a kefír kevert meg:))
a lényeg, hogy megvan és, és kedves vagy , hogy közre is adtad.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!