Mielőtt megpirítom a rizst, meg kell mosni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 23:52
11/18 anonim válasza:
Én is meg mosom. Némelyik nagyon "koszos".
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Most már végképp nem tudom,hogy mosni,vagy nem mosni?!
2011. febr. 22. 08:58
13/18 anonim válasza:
Mosd meg, ha meg annyira a benne levő tápanyag a fontos, akkor vegyél barna rizst. :)
14/18 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszönöm!
2011. febr. 22. 09:26
15/18 anonim válasza:
Egyszer nézzetek meg egy filmet arról, hogyan jut el (és honnan) a rizs a fazekatokba. Garantálom, hogy megmossátok. Egyébként többször is át kell/kéne mosni. Ha utána pirítani akarod, jó előre mosd meg, megszárad, mire a pirításra kerül sor.
16/18 anonim válasza:
Én nem is szoktam pirítani, viszont jó fűszeresre csinálom.
17/18 anonim válasza:
Én megmosom, de nem pirítom, mert úgy főzöm ki, mint a tésztát (barna rizs) és a végén is leöblítem, mint a tésztát. Anyukám is megmossa, ő pirítja is, és sütőben süti meg. Szóval mindig megmossuk, nyugodtan mosd meg te is.
18/18 anonim válasza:
Mi a jó a keményítőben? Mitől olyan értékes? Hízni akarsz? :) Semmi jó nincs benne, mossad csak azt a rizst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!