Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a kenyeret felkockázom és...

Ha a kenyeret felkockázom és sütőben megpirítom (krém levesekhez ), szerintetek meddig tudnám tárolni?

Figyelt kérdés
Egy műanyag dobozba félretenném, és úgy meddig ülhetne?
2011. márc. 3. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

sokáig, a lényeg, hogy teljesen hagyd majd kihűlni, nehogy párát kapjon a dobozban.

tipp. én egy kis fokhagymás zsírral kikent tepsiben szoktam kenyérkockákat pirítani, isteni finom még rágcsának is.

ja és a dobozba alul is felül is tegyél szalvétát,vagy papírtörlőt.

2011. márc. 3. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm a válaszodat és a tanácsodat!! Én is így fogom csinálni, nagyon szeretm a fokhagymás dolgokat.
2011. márc. 3. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha sokáig akarod tárolni, ne tégy rá zsiradékot, mert hamarább beavasodik. Csak száritsd-piritsd ki a sütőben, ráérsz majd a felhasználás előtt zsiradékon átpiritani! akár fokhagymásan is. A fokhagyma olaja ugyis gyorsan "elillan" a kenyérből, frissen intenzivebb lesz.
2011. márc. 3. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, igazad van, felhasználás előtt is lehet.Köszike neked is.
2011. márc. 3. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:

első vagyok, nálunk nincs ideje megavasodnia, de, ha emiatt aggódsz, egy zacskóban nyugodtan le is fagyaszthatod.

üdv.

2011. márc. 3. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Ok!!!! Jó mert sok opció van!!

Köszi!!

2011. márc. 3. 13:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!