Ha a kenyeret felkockázom és sütőben megpirítom (krém levesekhez ), szerintetek meddig tudnám tárolni?
Figyelt kérdés
Egy műanyag dobozba félretenném, és úgy meddig ülhetne?2011. márc. 3. 08:02
1/6 anonim válasza:
sokáig, a lényeg, hogy teljesen hagyd majd kihűlni, nehogy párát kapjon a dobozban.
tipp. én egy kis fokhagymás zsírral kikent tepsiben szoktam kenyérkockákat pirítani, isteni finom még rágcsának is.
ja és a dobozba alul is felül is tegyél szalvétát,vagy papírtörlőt.
2/6 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm a válaszodat és a tanácsodat!! Én is így fogom csinálni, nagyon szeretm a fokhagymás dolgokat.
2011. márc. 3. 08:35
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha sokáig akarod tárolni, ne tégy rá zsiradékot, mert hamarább beavasodik. Csak száritsd-piritsd ki a sütőben, ráérsz majd a felhasználás előtt zsiradékon átpiritani! akár fokhagymásan is. A fokhagyma olaja ugyis gyorsan "elillan" a kenyérből, frissen intenzivebb lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, igazad van, felhasználás előtt is lehet.Köszike neked is.
2011. márc. 3. 10:52
5/6 anonim válasza:
első vagyok, nálunk nincs ideje megavasodnia, de, ha emiatt aggódsz, egy zacskóban nyugodtan le is fagyaszthatod.
üdv.
6/6 A kérdező kommentje:
Ok!!!! Jó mert sok opció van!!
Köszi!!
2011. márc. 3. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!