A hamis fasírtot is meg lehet sütni EGYBEN?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem raknék bele húst...Nem fog nagyon kiszáradni?Vagy bugyoláljam fóliába?2011. febr. 21. 10:28
1/3 anonim válasza:
Esetenként én is szoktam hamis-fasírtot készíteni (vagy szójából, vagy kölesből, vagy csak krumpliból) de még sosem jutott eszembe, hogy ne gombócban, hanem egyben süssem meg. Te miből csináltad?
2/3 A kérdező kommentje:
Én mindig csak szimplán áztatott kenyérből/zsemléből,tojásból,fűszerekből csinálom.Újabban csak a tojássárgáját teszem bele,mert az 1 éves kisfiam kiütéses lesz a fehérjétől...
2011. febr. 21. 13:11
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Gondolom már elkéstem. De azért leírom ide a köles-fasírtot (ha gondolod egyszer próbáld ki). A kis csomag köles feléből kb. 8 db. fasírt jön ki. Ha megmostad, sós vízben főzd meg puhára és olyan állagúra, mint a tejberizst. Hagyd, hogy alaposan kihűljön, különben a tojást összerántja. Ugyanúgy kezeld, mintha ez lenne a darálthús fűszerezés tekintetében, csak nem kenyérbéllel, hanem zsemlemorzsával kell összeállítani. Én egy kis törtpaprikát is szoktam bele rakni, hogy (amikor beleharapok) ne legyen olyan fehér. Sütés előtt forgasd bele zsemlemorzsába, attól lesz egy külső kérge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!