Egyben sült - kissé diétás - fasírtot hogyan kell csinálni?
Még "rendes" fasírtot se csináltam soha, így nincs benne gyakorlatom. Szárnyas húsból is lehet csinálni?
Spórolni inkább a zsiradékon szeretnék, de nem tudom, hogy honnantól menne az étel minőségének a rovására.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia! Nyugodtan lehet szárnyasból is! Darált csirkemellet vettem, vagy pulykát és volt, hogy kicsi szóját is raktam hozzá meg zöldségeket is, vagy gombát. Pld. z.borsót, kukoricát, répát stb. attól függ mi volt otthon, és mennyire szerettem volna diétásra az étket.
Volt olyan is, hogy szárnyas combot daráltam -zsírját előtte leszedtem.Tojás és kicsi áztatott zsemle, vagy zsemlemorzsa tartotta össze. Fűszerekkel meg lehet variálni pld. kicsi majoranna, kakukkfű, borsika, vagy oregano etc. Attól függ mit szeretsz!
így van ahogy előttem is írták, pulyka, szárnyas, sovány sertés, marha, én szoktam még bele tenni tojást is
zöldségek is mehetnek, apróra vágott hagyma stb de zöldségbe is töltheted-karalábé, paprika, paradicsom, cukkini stb stb
reszelhetsz céklát bele
fűszerek,
apró zabpelyhet ledarálsz az lehet kenyér helyett de én úgy szoktam h tepsit kicsit kivajazom, megszórom a zabpehellyel és bele a fasírtok
jó étvágyat hozzá
én sose sütöm olajban hanem mindig tepsizek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!