Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a sertés tekercs lecsós habart tojássaltöltve?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj egy feledésbe merült régi magyar ételt, egy Csáky Rostélyost, marha helyett sertéskarajból,vagy combból !


[link]

2011. febr. 20. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

nem tudom pontosan mire gondolsz, de, ha nekem ez most egy feladat lenne, én a következőképpen csinálnam.

először is szép nagy tenyérnyi ne túl vékonyra klopfolt

húsokat készítenék elő finoman sózva, borsozva.

készítenék egy lecsós alapot, szóval, dinsztelt hagyma,

paprika, paradicsom stb, extraként egy kis füstölt szalonnával kezdve. erre felvert tojást öntenék, és inkább omlettszerűen sütném meg, hogy egy nagy lecsós tojáslepény legyen,de ne túl merev.

ebből tennék a hússzeletekre és feltekerném. a hústű jól jöhet.

zsírozott tepsibe raknám a roládokat, a tetejükre is egy kis olvasztott zsír mehet.

hangyányi vizet alá. szorosan lefóliázva sütném vagy 40 percig.

utána a fóliát levéve szép pirosra sütném.

kis pihenés után ferdén félbevágva sültkrumplival tálalnám.

csak tipp:))

üdv.

2011. febr. 20. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!
2011. febr. 22. 15:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!