Hogyan kell elkészíteni a sertés tekercs lecsós habart tojássaltöltve?
Csinálj egy feledésbe merült régi magyar ételt, egy Csáky Rostélyost, marha helyett sertéskarajból,vagy combból !
nem tudom pontosan mire gondolsz, de, ha nekem ez most egy feladat lenne, én a következőképpen csinálnam.
először is szép nagy tenyérnyi ne túl vékonyra klopfolt
húsokat készítenék elő finoman sózva, borsozva.
készítenék egy lecsós alapot, szóval, dinsztelt hagyma,
paprika, paradicsom stb, extraként egy kis füstölt szalonnával kezdve. erre felvert tojást öntenék, és inkább omlettszerűen sütném meg, hogy egy nagy lecsós tojáslepény legyen,de ne túl merev.
ebből tennék a hússzeletekre és feltekerném. a hústű jól jöhet.
zsírozott tepsibe raknám a roládokat, a tetejükre is egy kis olvasztott zsír mehet.
hangyányi vizet alá. szorosan lefóliázva sütném vagy 40 percig.
utána a fóliát levéve szép pirosra sütném.
kis pihenés után ferdén félbevágva sültkrumplival tálalnám.
csak tipp:))
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!