Kislányomnak szeretnék valami sós aprósüteméyt sütni. Írnátok egyszerű receptet? Nem túl nagy gyakorlattal rendelkező apuka vagyok.
Mindenféleképp sósat? A lányok szeretik az édességet :-)
Egyébként ezt az oldalt csak ajánlani tudom, sokféle és jó fajta recept van. Válogass kedvedre. A legtöbb, ha láttál, már habverőt, vagy tudod mi az a csipetnyi, akkor nem lesz gond. Sok sikert!
szerintem vegyél egy mirelit leveles tésztát. hagyd szobahőn kiengedni, aztán nyújtsd ki kb egy cm vastagra.
szaggathatsz belőle pogácsákat, rudat,de akár sütikiszúróval formákat is. sós felvert tojással kend le, és szórd meg reszelt sajttal, köménnyel vagy szezámmaggal.
olyan szépek es finomak lesznek, hogy tetszeni fog a kislányodnak, az biztos.
kezdésnek egy apukának bőven elég.
gratulálok, hogy igyekszel a kislányod kedvére tenni.
Amit az elozo mondott az jo otlet nagyon! Leveles tesztabol nagyon szuper dolgokat lehet csinalni amugy is. Pl az en egyik kedvencem: leveles tesztat vekonyra kinyujtasz, lehetoleg teglalap alakura, es kisebb teglalapokat vagsz ki belole, a teglalapokat kozepen megtoltod mindenfele foldi joval:) en pl sajtot, kukoricat, sonkat, kicsit megparolt hagymat szoktam belerakni, de barmi mas is jo, amit epp talalsz, csak ne tegyel ra tul sok mindent, aztan hajtsd a teglalapot felbe, a szeleket nyomkodd jol ossze es hajtsd egy kicsit vissza, majd nyomkodd le megint, es kend meg az egeszet tojassal:)Ez nem tudom mennyire aprosutemeny, de nagyon finom.
Tehetsz bele kaposztat is, vagy ha nagyobb sutiket csinalsz, akkor parolt daralthust, tenyleg csak a fantazia szab neki hatart:D En nagyobbacskakra szoktam oket csinalni, mert ugy tobb "anyag" fer belejuk, de kisebben is jo szerintem. Nalunk mindenki imadja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!