Milyen tortát süssek a kislányomnak?
Bocs, ha hülyeség, nem tudom, mi az elképzelésed, nekem a kislányom 1. szülinapjára nem jött össze, amit elterveztem, de leírom.
Vannak ezek az ostyák, amikre fényképet lehet nyomtatni. Ha Te elkészíted a tortát, egy egyszerűbbet, ezzel szerintem nagyon egyedivé lehet tenni, és feldobja. Kedvenc rajzfilmfigurája pl, vagy az Ő képe, vagy bármi, ami közel áll hozzá.
(Belegondolva nem is baj, hogy nekünk nem ilyen lett, mert 1 évesen még nem igazán fogja fel, de egy 4 éves szerintem már értékelné.)
Ha van hozzá türelmed és kézügyességed akkor csinálj egy ilyet:
én az unokámnak cicatortát csináltam. sütöttem egy tepsi kakós piskótát. egy dossziéra /A4-s/ rajzoltam egy fekvő cicát, majd ennek mentén kivágtam a piskótából.lapjával elvágtam, csokikrémmel töltöttem meg, majd csokimázzal vontam be. a kontúrokat fehér cukormázzal csináltam, bajusz stb.
a szeme zöld ferdén félbevágott zselécukor volt,a nózija
rózsaszín.
nagy sikere volt, bár a cica szemét azonnal kinyomta:)))
akkor még két éves volt.
üdv.
Hello Kittys tortára is találsz receptet, illetve leírást, hogyan kell elkészíteni. marcipános, de nekem az egy kicsit macerásnak tűnt, azért alkottam "saját" cicát.
üdv.
Én javaslom a kinder bueno tortát! Minden gyereknek nagyon ízlik! Finom édes... a díszítés meg csak rajtad múlik.
Nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!