Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel szárítsam meg?

Mivel szárítsam meg?

Figyelt kérdés
Vettem marcipán masszát, és ételszínezéket ( folyékony). mivel szárítsam ki a marcipánt? mert eléggé beitta....
2011. febr. 14. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Probáld meg alacsony fokozaton megmikrozni majd hagyd kihűlni és rakd be a hűtőbe. Ha mást nem itasd fel a felesleges színezéket.
2011. febr. 14. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyúrj hozzá kevés porcukrot.
2011. febr. 14. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha porcukrot szórsz hozzá, ráadásul annyit hogy beigya, akkor amikor felhasználod, pl csinálsz belőle egy figurát, akkor fél-egy óra alatt kopogósra szárad a marcipán. Hidd el nekem, cukrász vagyok. Legközelebb használj por állagú festéket, a folyékony tönkreteszi... por állagút budapesten a népligettől 1-2 utcára van egy aromaszaküzlet ahol 8 féle festék van. Annyi tanács hogy csínján bánj vele mert erősen színez...
2011. febr. 14. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!