Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rakott tészta, hogy csináljam?

Rakott tészta, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Vettem Knorr rakott-tészta alapot és az úgy írja, hogy tejjel meg darált hússal össze kell keverni ezt a port és a nyers tésztára kell ráönteni és úgy megsütni 30 perc alatt.

Anyám szerint meg kéne főzni a tésztát előtte, mert főzés nélkül nem lesz jó. Most akkor kinek van igaza? Anyámnak vagy a Knorrnak?


2011. febr. 14. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
biztosan ki hangsúlyoznák, ha főtt tésztára kellene önteni.ha elég a folyadék, 30 perc alatt a sütőben megszívja a száraztészta is magát.
2011. febr. 14. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Ki van hangsúlyozva a Knorr hátulján, hogy NYERS tésztára kell ráönteni és úgy mehet a sütőbe.
2011. febr. 14. 16:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor egyértelmű, írd majd meg, hogy készítetted el, kíváncsi vagyok. Jó étvágyat.
2011. febr. 14. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim válasza:
Nekem ahol nem érte a lé a tésztát , azaz kilógott, ott száraz maradt és ehetetlen lett így az egész.Mert a tetején kb 1 cm-en mind kilógott.
2011. febr. 14. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
Na úgy csináltam, hogy csak félig főztem meg a tésztát és most úgy raktam be a sütőbe. 30 perc múlva kész majd írok. :D
2011. febr. 14. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
én csináltam már ilyet, nyersen tedd bele a tésztát, csak figyelj arra, hogy sehol ne lógjon ki csak úgy tészta, mert az kemény marad s meg is ég, de másképp finom :)
2011. febr. 14. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha az van írva, hogy nyersen, akkor nyersen. Bár a legtöbb sült tésztafélét előtte meg kell főzni.
2011. febr. 14. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Kész lett. Finom lett.
2011. febr. 14. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyersen csinaltad?
2011. febr. 15. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

nem kell megfőzni, ha előfőzöd fél óra alatt a löttyben ehetetlen tésztamasszává fő

az a lényeg ha kilóg a tészta inkább önts rá még egy fél deci vizet, de szárazon ne maradjon

2011. febr. 15. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!