Hogyan töltsem meg vaníliapudinggal a fánkokat, ha se fecskendőm, se habzsákom nincs?
Figyelt kérdés
Sajnos most döbbentem rá, hogy nincs itthon egyik se. Fecskendőm amúgy sincs, habzsákom kölcsönben van... holnapra csinálnám, suliba :S Köszi előre is.!2011. febr. 13. 18:18
1/4 anonim válasza:
Szia, hegyes késsel kis bávágás, majd mélyítés az oldalán, és kiskanállal óvatosan megtölteni.
Nem baj, ha kicsit kifolyik, annál gusztusosabb.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így fogok tenni :)
2011. febr. 13. 18:32
3/4 anonim válasza:
Csináld úgy, hogy kicsit vékonyabbra nyújtod tésztát, nagy fánkszaggatóval vagy pohárral kiszaggatod, és mindegyik közepébe egy teáskanál kihűlt pudingot raksz, majd a tésztát összecsipkeded, gömbölyíted, mint amikor szilvásgombócot készítesz, és így megtöltve sütöd ki az olajban.. Nem folyik ki a puding, és szerintem ez a legegyszerűbb módja a töltött fánk készítésének. Szoktam így kemény lekvárral vagy nutellával is tölteni.
4/4 anonim válasza:
Habzsák helyett használhatsz egy tiszta neylonzacskót, aminek az egyik sarkát kicsit levágod. Egyszerűbb mint kiskanállal beletölteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!