CSirke comból vagy szárnyból csináljam?
Szárnyat inkább ilyen mézes chilis mázzal hírtelen sütve ajánlanám.
Combból süss inkább.Ha nagyon nem vagy tisztába a füszerekkel,akkor vegyél fűszersót,és azzal dörzsöld be.Esetleg lehet venni olajos pácokat,akkor azzal is be lehet pácolni előtte egy éjszakára,és úgy mégfinomabb.
Ajánlom a sütőzacskó használatát.
Én a spanyol csirkét ajánlanám neked, könnyű elkészíteni.Hozzávalók:
8 cs.comb, só, 12 dkg margarin, 4 evőkanál méz, 1 narancs kifacsart leve
A cs.combról le kell szedni a bőrt,megsózni, és margarinnal enyhén kikent tűzálló tálba tenni a combokat.
Alufóliával letakarod, majd félig megsütni,közben a maradék margarint egy lábasban mézzel és a narancs levével összeforraljuk 1-2 percig. majd a húsra öntjük, többször meglocsoljuk vele a húst, és fólia nélkül pirosra sütjük. krumplipüré illik hozzá. bő egy óra alatt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!