Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » CSirke comból vagy szárnyból...

CSirke comból vagy szárnyból csináljam?

Figyelt kérdés
sütni szeretnék a hétvégén, írjatok nekem valami fincsi füiszerezést. Hogy dobjátok be a sütőbe??
2009. febr. 11. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Szárnyat inkább ilyen mézes chilis mázzal hírtelen sütve ajánlanám.

Combból süss inkább.Ha nagyon nem vagy tisztába a füszerekkel,akkor vegyél fűszersót,és azzal dörzsöld be.Esetleg lehet venni olajos pácokat,akkor azzal is be lehet pácolni előtte egy éjszakára,és úgy mégfinomabb.

Ajánlom a sütőzacskó használatát.

2009. febr. 11. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

Én a spanyol csirkét ajánlanám neked, könnyű elkészíteni.Hozzávalók:

8 cs.comb, só, 12 dkg margarin, 4 evőkanál méz, 1 narancs kifacsart leve

A cs.combról le kell szedni a bőrt,megsózni, és margarinnal enyhén kikent tűzálló tálba tenni a combokat.

Alufóliával letakarod, majd félig megsütni,közben a maradék margarint egy lábasban mézzel és a narancs levével összeforraljuk 1-2 percig. majd a húsra öntjük, többször meglocsoljuk vele a húst, és fólia nélkül pirosra sütjük. krumplipüré illik hozzá. bő egy óra alatt kész.

2009. márc. 5. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!