Holnap csirkecombot sütök sütőzacsiba, még szombaton is meg lehet enni, vagy az ilyenek csak frissen jók? Esetleg jó köretet tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 19:52
2/4 anonim 



válasza:





még hétfőn is csak tedd hűtőbe
köretnek én vagy teszek be mellé krumplit és hagymát,igy azzal együtt fő és sül meg
vagy rizs párolt zöldséggel
azt ne felejtsd el,hogy a zacsit a végén le kell venni és hagyni sülni had piruljon kicsit,ugy finom
3/4 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm.Most sütök csak először majd,és a krumplit hosszába vágjam fel,úgy rakjam a zacsiba?
2011. febr. 10. 20:57
4/4 anonim 



válasza:





ahogy neked tetszik
én hosszában szoktam,és ne túl vastagra,mert nehezen fő és sül meg
olyan fél centi vastagra
fűszereket ne sajnáld,be is pácolhatod,de ha nem,akkor amikor már nincs a zacsiban akkor forditsd meg és az alját is szórd be és ugy is süljön pár percet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!