Elősütött kelt és leveles tészták házilag?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet a kelt és leveles tésztákat elősütni majd lefagyasztani?
Ok, a fagyasztás egyszerű de a többi?
2011. febr. 10. 15:46
1/2 anonim válasza:
Nem kell elősütni,hanem a meggyúrt tésztát kell lefagyasztani.
Vagy készre sütöd,akkor is lefagyaszthatod. Kiengedve,vagy mikróban pár perc után olyan lesz,mint a frissen sütött.
2/2 A kérdező kommentje:
Szeretném leutánozni a bolti termékeket. Cukrász vagyok, de nekünk még se tanítottak ilyesmit.
2011. febr. 10. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!