Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadas mártásához milyen...

Vadas mártásához milyen zöldség kell még? Répa, hagyma, fehérrépa. és még?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy én készítem: hagymát kis sziradékon megpirítom, hozzáadok cukrot, karamellizálom, majd egy kis mustárt is adok hozzá. Ezek után mennek bele a zöldésgek: SÁRGARÉPA, FEHÉRRÉPA, ZELLER, 1 GEREZD FOKHAGYMA. Ezt főzöm, lehetőleg húslével, babérlevéllel, majd ha megfőtt, akkor ki a hús belőle, turmix és kis tejfölös habarás.
2009. febr. 9. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy vadasmártást tudjál készíteni, előbb a húst kell bepácolni, 2-3 napig állni hagyni, és utána a benne lévő zöldségekből,hagymából kevés lé felhasználásával elkészíteni a mártást.
2009. ápr. 29. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!