Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a szárnyas vagdalékkal töltött palacsintát rántva?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Süssd ki a palacsintát. Csinálj tölteléket tetszés szerint.Én velőtölteléket szoktam. Töltsd meg, tekerd össze ahogy a töltöttkáposzta töltelékét szoktuk.Majd hempergesd tojásba,zsemlemorzsába és süssd ki.
2011. febr. 6. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

hogy a kérdésedre próbáljak válaszolni, csinálj egy jó csirke, pulyka pörköltet, lehetőleg combfiléből. daráld le, és fűszerezd ízlés szerint, örült kömény, bors, fokhagyma, majoranna. ez tényleg ízlés kérdése. a darált pörköltet egy kis tejföllel is lazíthatod.

süss sós palacsintákat, tegyél rá a töltelékből és csavard fel. a két végét dugd be.

a kis töltött palacsintákat a szokásos módon panírozd be és forró zsiradékban süsd ki. nem kell sok idő, mert tulajdonképpen minden kész benne.

bármilyen körítéssel, savanyúsággal isteni finom.

2011. febr. 7. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!