Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A palacsintába miért kell...

A palacsintába miért kell tojást rakni?

Figyelt kérdés
Én most úgy csináltam hogy nem raktam bele és még jobb is lett a tésztája mint tojással, hamar megsül, nem ragad le csak megfogom, akár kézzel is, és átforditom. Az íze nem változott.
2011. febr. 3. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert a tojás fogja össze a tésztát.
2011. febr. 3. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
de még jobb is lett mint tojással! akkor nem is kéne bele!
2011. febr. 3. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
De édes..csak így nem palacsintának hívják, hanem pitának. A palacsinta tojással készül, így most csináltál egy pita tésztát, ez nem palacsinta.de tök mindegy ,ha neked így jó, akkor jó.
2011. febr. 3. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
pita?? az meg mi?? ja akkor amit csináltam... mondjuk nekem mindegy ugyan az az ize:D köszi:D
2011. febr. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!