Hamis marcipángolyót szeretnék készíteni, de túl híg lett a massza. Mivel tudnám sűrűsíteni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 17:55
12/15 anonim válasza:
A bevonáshoz: 100 gr. csokoládéhoz 5 evőkanál olajat tegyél, úgy olvaszd fel, és szép folyós, híg csokimázat kapsz, nagyon egyszerű bevonni vele bármit, gyönyörű, vékony lesz ha vissza szilárdul. Teheted rácsra, vagy sütőpapírra is lecsepegni.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Sajnos csak a tetejüket tudtam becsokizni, és sajnos így ragad is, mert a golyók leestek a fogpiszkálóról..:(
Nem tudnátok nekem tippet adni, hogy hogy csinálhatnám meg? *-*
2011. febr. 2. 20:21
14/15 anonim válasza:
A bevonáshoz ott írtam hogy tudod a csokit felolvasztani. Én 2 db villával szoktam beleforgatni, szép lesz úgy is, csak nem szabad piszkálni, míg meg nem köt.
15/15 A kérdező kommentje:
A bevonót én is úgy szoktam, ahogy leírtad, de nekem nem sikerült megforgatni, de így is nagyon jó!:)
Köszönöm.
2011. febr. 3. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!