Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamis marcipángolyót szeretnék...

Hamis marcipángolyót szeretnék készíteni, de túl híg lett a massza. Mivel tudnám sűrűsíteni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 17:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igaza van, tényleg van olyan!

[link]

2011. febr. 2. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
A bevonáshoz: 100 gr. csokoládéhoz 5 evőkanál olajat tegyél, úgy olvaszd fel, és szép folyós, híg csokimázat kapsz, nagyon egyszerű bevonni vele bármit, gyönyörű, vékony lesz ha vissza szilárdul. Teheted rácsra, vagy sütőpapírra is lecsepegni.
2011. febr. 2. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sajnos csak a tetejüket tudtam becsokizni, és sajnos így ragad is, mert a golyók leestek a fogpiszkálóról..:(

Nem tudnátok nekem tippet adni, hogy hogy csinálhatnám meg? *-*

2011. febr. 2. 20:21
 14/15 anonim ***** válasza:
A bevonáshoz ott írtam hogy tudod a csokit felolvasztani. Én 2 db villával szoktam beleforgatni, szép lesz úgy is, csak nem szabad piszkálni, míg meg nem köt.
2011. febr. 3. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 A kérdező kommentje:

A bevonót én is úgy szoktam, ahogy leírtad, de nekem nem sikerült megforgatni, de így is nagyon jó!:)

Köszönöm.

2011. febr. 3. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!